Lukas om Bergslagsrallyt

Rally SM Bergslagsrallyt 2019!
Fantastiskt fint vinterlandskap med bästa förutsättningar för ett härligt vinter rally😊.
Vi körde upp till tävlingen med ett mål, vilket var att komma i mål och få många nya erfarenheter och nyttiga mil i kroppen. Samtidigt ett test för både mig och Anton att hantera noter, framhjulsdriven bil, mörkerkörning och snöunderlag.
Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att vi är väldigt nöjda med resultatet. Noterna har fungerat fint och vi har haft roligt tillsammans genom hela tävlingen. Det har varit otroligt fina och snabba vägar. Vi har kört i ett tempo som vi kände oss trygga med och sedan byggt på efterhand och i slutändan kändes de som man började förstå sig på vinterväglaget. Skulle inte kunna tacka alla nog som hjälper till och har hjälpt till för att göra detta möjligt.
Vill speciellt tacka Peter Lundell,Roger Westin ,Fredrik Lenander, Leif Hägg och pappa som varit med och hjälpt till under hela resan.
Vi slutade på en 11 plats av 15 i JSM delen och en 18 plats av 23 i hela otrimmade fältet.
Med tanke på att detta var min/vår första tävling på snö och is så är vi otroligt nöjda med genomförandet!
Hägg Motorsport
Lukas Hägg

Bilden kan innehålla: bil och utomhus
Bilden kan innehålla: bil, snö, utomhus och natur