TV-Svängen_2

Hej !

Då var den tredje rallyhelgen på rad avklarad . Den blev ännu bättre än de 2 tidigare tävlingarna .

Som tidigare i Sydsvenska Rallycupen så åker vi ihop med de trimmade bilarna i klassen och motståndet var tufft ! 16 st. ekipage till var det i vår klass och de ville väl som vi vara först i tabellen . 6 st. sträckor på ofta krokiga och svårkörda skogsvägar med stengärde och stora stenbumlingar som kantar vägbanan.

Killarna startar första sträckan med en riktigt fin tid och lägger sig på en andra plats i klassen och den släppte de sedan inte på hela dagen . De slutade på en andra plats som sagt i klassen och en 12:e plats totalt av de 188 som startade . De lyckades till och med ta en sträckseger på 4:e sträckan där de var 6:e snabbast av alla , slagen av en WRC bil ,4 st.R5 ( 4 hjulsdrivna WRC2 bilar) och förra årets svenska mästare i 2hjulsdrivet.

Ett makalöst fint resultat och vi är verkligen nöjda med både bilen och killarnas prestation . Det är ytterligare ett stort steg i utveklingen och känns bra till nästkommande final i SM som kommer att köras den 27/28 september med utgångspunkt från Karlshamn .

Nu blir det till att gå igenom bilen igen och se till så att den är i toppskick och fortsätta njuta av helgen och den goa känslan vi haft sedan igår J !

Kolla gärna på länken så får ni ett smakprov på hur det kan se ut.

https://www.dropbox.com/sh/fzn84uyrzeykwic/AADNGowfw6iQkSdRAxbb8t7Ua/TV-Sv%C3%A4ngen_115_3.mp4?dl=0

 

STORT TACK TILL ER ALLA J !

 

Hägg Motorsport  Magnus

Publicerat i 2018: