På startlinjen i Falsterbo Rallysprint

Då har det snart gått 3 veckor sedan finalen i JSM där naturen bet ifrån sig hårt på våran lilla Fiesta ! Smällen tog riktigt hårt men båda killarna är ok. Anton har haft lite känningar i ryggen , men tänker sig att han skall åka nästa helg då det är final i Sydsvenska Rallycupen  i Hovmantorp .

Det har varit MÅÅÅNGA timmar i verkstaden och hemma har man inte synts till  mer än precis de få timmar (4-5) man landat på kudden och bytt kläder. Det verkar som pusslet går ihop och enl. besiktningsmannen så skall papperna vara i ordning från Transportstyrelsen . Bilen startad och provkörd J. Nu återstår bara det sista finliret och i morgon får den på sig kostymen med dekaler osv.

Tyvärr så fick det bli en helt nybyggd bil då i princip hela bilen blev skrot . Lite delar är överflyttade , men som tur var så var vi i alla fall förberreda för att sådant här händer. Det är baksidan av rallysporten L.

 

Nog om det tråkiga!

På lördag är det rallysprint på Falsterbo gamla skjutfält ( utanför Campingen ) Det är 60 bilar som kör 2 sträckor på tuffa vägar . Har ni möjlighet och vill komma dit för att titta på lite fartfylld underhållning så är det första start 10,00 och sedan nästa ca 12,30.

Detta är en av få gånger på året som man kan som publik se bilar flera gånger på samma ställe , samt att det kommer bilar i princip hela tiden .Det brukar vara 4-5 bilar samtidigt ( om än inte sidan om varandra. Ca 10 sec mellanrum  )  och då blir det väldigt publikt .

Kan vara blåsigt och kallt så en varm jacka och mössa tillhör det rekommenderade J !

 

Nu håller vi tummarna för att bilen är klar och att jag satt ihop den rätt !! Nu kör vi igen !

Hägg Motorsport / Magnus

 

Publicerat i 2018: