SSRC finalen i Hovmantorp

Mål i SSRC finalen och i mål på säsongen 2019!
Då blev det mål flagga ? på årets sista rally för våran del och vi är nöjda med gårdagens körning , även om vi fick åka ss1 med lite hackande motor och ss 2 med sviktande och ibland inga bromsar ?! Det blev till slut en 12:e plats i klassen och En 24:e plats totalt på de blöta Småländska grusvägarna .
Vi summerar säsongen som ett riktigt lyft i vårat tävlande och att vi kommit in i bilen , noter och börjat hitta farten. På slutet har det gått riktigt bra och vi har fått visa att vi är med på tiderna? Känner att 2020 kommer att bli ett riktigt skoj år att ta upp kampen igen med alla andra duktiga ekipage.
Tack alla som gjort detta möjligt för oss att genomföra och tack till alla Er som följer och hejar på oss !
Foto: JS Motorsport Photo

Hägg Motorsport Lukas

Bilden kan innehålla: bil och utomhus

Publicerat i 2018: