SM Final

Dags för SM final !

Då är vi komna till årets sista SM deltävling och denna gång är den på Sveriges kanske bästa rallyvägar .De befinner sig utanför Karlshamn och upp mot Olofström . Lite mer än 11 mil sträcka som skall avverkas på fredag och lördag . Fredagen startar med 2 sträckor som hinns med innan mörkret faller och sedan samma sträckor som köres i mörker. Detta är inte så vanligt numera att vi kör i mörker och detta året är det bara vintertävlingen i Ludvika som vi haft mörker . Dessa vägar är väldigt svårkörda i dagsljus och än värre kommer det att bli med endast ljuset från ljus box och strålkastare ! Vi hoppas att vi kommer att kunna få till samma fina känsla som förra tävlingen i Hörby då allt kändes perfekt (även placeringen J ). Lördagen innefattar 3 sträckor som köres på förmiddagen vartefter det blir service och lunch för att sedan ta oss an dessa igen . Runt 80 startande är det och i våran klass är vi 15 st. denna gång . Alla toppnamnen är med och det kommer att bli en riktig fajt om medaljerna där !
Vi hoppas att vi får vara med till slutet och lyckas med en bra placering .Gör vi detta så kommer våra poäng här gälla som dubbla då vi valt att ha detta som vår Joker tävling .
Håll Era tummar och följ oss gärna på rallyradion (www.sbfplay.se) eller www.resultatservice.se som vanligt.

Här är det full gas , men mitt på vägen som gäller . Det finns inte någon chans att gena då kanterna täcks av berg, sten eller träd . Det brukar bli väldigt utslagsgivande och vi siktar givetvis på givande J !

 

Hägg Motorsport / Magnus

 

Publicerat i 2018: