Rally 2020

Rally säsongen 2020 !

Då är 2019 års säsong över och vi är i full gång med planeringen för 2020.
Efter en för oss lyckad och utvecklande säsong där både Teamet ,Lukas och Anton har gjort stora framsteg blickar vi nu fram emot säsongen 2020.
I vår ambition att utvecklas och på sikt nå målet om en SM medalj så kommer vi på framförallt SM deltävlingarna att köra dessa ihop och under GN Motorsports flagg. Som nyblivna SM medaljörer i trimmat 4wd samt en lång rallykarriär har GN Motorsport en mångårig och stor erfarenhet. Tillsammans skall vi försöka förverkliga båda våras mål om att ta en JSM medalj. Det kommande året kommer att fokuseras på att fortsätta utvecklas och visa att vi tillhör den toppen inom klassen där vi kör.
GN Motorsport vill och kommer att försöka få fram juniorer i rally och då blev detta en fin lösning som passar oss båda.

Vi kommer att fortsätta med vår nu helt nybyggda/ återuppbyggda Ford då denna är i princip nollställd med nya delar. Vi kommer även att fortsätta köra med våra sponsorer precis som detta år.

Nytt är även att vi välkomnar Daniel Borgqvist in i Teamet och han kommer att kliva in som Co driver i bilen under kommande säsong.
Daniel är en erfaren och duktig Co driver som varit aktiv med många snabba förare sedan han började åka med sin bror 2005. Han kommer att bidra med sin erfarenhet och rutin som kommer Lukas och Teamet till gagn i sin vidare jakt på uppsatta mål.

Vill även passa på att tacka Anton Johansson för det gågna året och till Lukas och Antons gemensamma utveckling och framgång. Vi har haft ett fantastiskt roligt år och sett att man kan komma direkt från Ungdomsrally och prestera direkt i denna tuffa R2 klass. Båda killarna har gjort fantastiska framsteg runt och i bilen.
Önskar Anton ett stort lycka till med kommande satsningar och vem vet när våra vägar korsas igen !
Hägg Motorsport

Publicerat i 2018: