SM i Linköping

Målgång i East Sweden Rally !
Det blev målgång i ESR för teamet , även om det började mer än tungt på fredagskvällens publiksträcka runt SAAB Arena! Det var 1,2 km på asfalt som skulle köras 2 gånger. Efter 3 svängar så går drivaxeln av och det var bara linka nätt in i mål. Som tur var så var det service och vi fick på en ny.
Tungt var det i stugan på kvällen ?.
MEN lördag morgon och nya förutsättningar med ca 11 mil ss. Här startades det med en fin öppning på dagens första ss som var Blekinge lik ( svänger hela tiden) sedan så höll killarna ett fint tempo till servicen vid lunch. Något extra var det i uppehållet som gjorde susen då eftermiddagens körning bara blev bättre och bättre. De sista sträckorna var nog de bästa som presterats så här långt. Vi slutade på en 6 plats bland de otrimmade i SM och en fin 4: e plats i JSM. Vi är supernöjda med helgens insatser och nu är det uppladdning för nästa lördag då vi skall försöka upprepa vår körning i Hörbys Tv svängen.
Tack alla som gör det möjligt för oss.
Tack till JC Rallypics för fin bild
Hägg Motorsport Magnus

Bilden kan innehålla: bil och utomhus
Bilden kan innehålla: bil och utomhus
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Publicerat i 2018: