SM i Älmhult

Då var helgens SM deltävling Sydsvenska Rallyt över och det gick fortare än vi önskat ! Serviceplatsen var mitt i Älmhult och precis utanför IKEAS hotell. Skoj när man kan få visa upp motorsport mitt i centrum med allt vad det innebär i publicitet 😊 !

Det var en sträcka som kördes i fredags kväll ( I fullkomligt störtregn ) och sedan 8 sträckor som skulle avverkas på lördagen . Tidig start 06,30 till målgång runt 19 tiden . Tyvärr så var det inte riktigt vår helg då redan på fredagens sträcka ville inte 3ans växel bli i hela tiden .

Vi tänkte inte så mycket på detta , men efter 5 sträckor på lördagen så gav den upp på den 6:e .Tyvärr tog den 1 växel till i sällskap och bilen hade bara 1,2 och femman. Det går inte att fortsätta för då riskerar man både bil och sig själv.

Vi var riktigt bra med och låg på en 7 placering med bara 5 sekunder upp till 6:e. Så här är det i rally och det var bara att bryta ihop och sedan se positivt på det i stället . Vi visar att vi närmar oss toppen för varje gång och det tar vi med oss till Hässleholm den 10/11 september som är nästa SM deltävling.

Nu är växellådan lastad för att lämnas iväg i morgon bitti så hoppas vi att skadorna inte är alltför stora !

Nu laddar vi om längtar redan till nästa gång !