SM i Linköping

God morgon på ER ! Då var denna Rally helg över och vi är tillbaka från SM deltävling 3 i Linköping ! Det var ett soligt och lagom varmt Linköping som tog emot oss i fredags då det var dags för notskrivning och besiktning av bilen . Killarna hade nästan 10 mil tävlingssträcka som de skulle skriva egna noter på istället för att åka på arrangörs noter . Ett stort steg i utveklingen och när detta fungerar så brukar det underlätta och man kan åka vägen efter egen bedömning och inte någon annans. Lördagsmorgonen startades med en sträcka på 7 km och den var killarna nöjda med .Därefter bjöds det 1,6mil och direkt på denna 2,2 mil så de fick upp värmen i bilen J . Tankning och sedan lite feedback på hur det kändes ,tyvärr med lite missmod för bilen gick inte rent på sista långsträckan . Vi fick ingjuta lite mod och så fixade de den sista 7 km sträckan innan lunch och vi fick klura på lite nya lösningar med värmeutvecklingen. Efter lite mat och service och lite ändrade inställningar på bil och däck så bar det iväg igen . Eftermiddagen kändes mycket bättre och tiderna blev bättre. Förtroendet för körningen var på topp och nu konserverar vi detta inför nästa SM i Sandviken . Vi slutade på en 7:e plats i JSM av 15 och 8:e plats i SM av 19 ( det är samma klass men du måste vara under 25 år för att räknas i JSM ) Det är vi nöjda med och det blev 9 sköna SM poäng med hem till Trelleborg J .Lyckades även infria lite poäng till vårat Team så det kändes med skönt. Nu skall vi optimera väghållning efter nya instruktioner och förhoppningsvis kunna få ännu bättre köregenskaper till nästa tävling . Tack alla ni för att ni stöttar oss så att vi får hålla på med det som vi tycker är det bästa som finns ! Med vänliga hälsningar Hägg Motorsport / Magnus      
Publicerat i 2018: